Kommer snart!

Tävlingen startar inom kort. Registrera dig nu!

Nu kan du äntligen anmäla dig till Revenuirs investerartävling, som arrangeras tillsammans med vår huvudsponsor Börskollen! Tävla om generösa priser som kommer tillkännages här på vår hemsida i mitten av juni. Det vill du inte missa! Anmälan öppnar den 15de Juni och du har därefter mellan den 25e Juni och 25e juli att investera. Varje deltagare får 100 000 fiktiva kronor att investera och målet under denna månad är att uppnå högsta möjliga avkastning på dina pengar genom att köpa och sälja de bästa aktierna som du tror kommer stiga mest i värde. Du anmäler dig och deltar i vår tävling genom att skapa ett konto via knappen nedan. Må bästa aktieinvesteraren vinna! 🧑‍💼🥇🏆

Vill du veta mer om tävlingen samt registrera dig – tryck på knappen nedan.

Nedräkning till tävlingens slut!

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Ta gärna en titt på vår huvudsponsor, Börskollens, sociala medier och hemsida.

 

Börskollens tjänster är verkligen ett grymt komplement till tävlingen, samt för dig som är intresserad av börsen och aktier i allmänhet! Kika in de här nedan!

Vilka är Börskollen?

Börskollen är en kostnadsfri tjänst som samlar aktuella nyheter om börs, ekonomi och aktier från fler än 75 olika källor. De hämtar ekonominyheter och börsnyheter från Sveriges stora nyhetssajter så som Privata Affärer, Breakit, SvD Näringsliv, Finwire, Realtid, Aktiespararna, blogginlägg från över 50 av de mest populära ekonomibloggarna, videoklipp från Youtube, pressmeddelanden från Cision, MFN och GlobeNewswire samt insynshandel från Finansinspektionen och sorterar i ett smidigt nyhetsflöde – allt för att underlätta för dig som börsintresserad att hålla dig uppdaterad om nyhetsflödet om börs och marknad i allmänhet och för dina favoritbolag/aktier i synnerhet.

Vill du också bidra? Nu kan du bli skribent hos oss!

Revenuir är dedikerade till att förenkla inlärningen för unga passionerade entreprenörer på ett så effektivt sätt som möjligt. Teamet som ligger bakom består av drivna gymnasieelever som vill sprida kunskap, nu kan du bli en av dem!

Bli medlem i Intrigia Student Media och motta det bästa från Revenuir.

Ålder

Vi använder Mailchimp för att lagra medlemsinformation. När du blir medlem godkänner du Mailchimps sekretesspolicy.

Bli medlem!Få exklusivt innehåll direkt i din inkorg

Bli medlem hos oss på Revenuir för att ta del av exklusivt innehåll, var först med att veta om vi publicerar något nytt eller annat spännande information!

Revenuir logo gif