Om oss

Kunskap om ekonomi bör enligt oss vara rolig, tydlig och lättilgänglig.

Välkommen till Revenuir, Sveriges främsta tidning för unga ekonomer. Våra skribenter skriver om ämnen som finans, entreprenörskap och andra affärsrelaterade områden. Artiklarna är skrivna av elever, för elever.

Revenuir grundades 2020 och har kommit en lång väg sedan dess start på ett kafé i Helsingborg. Passionen för att upplysa unga entreprenörer mynnade ut i en tidning med sitt primära syfte att göra den till viss del ensidiga ekonomin spännande. Vi vänder oss främst till högstadie- och gymnasieelever som överväger en vidareutbildning inom ekonomi, men erbjuder utöver det artiklar på en simpel nivå som är läsbara för alla åldrar.

Vi är otroligt stolta över att vara en del av den utvecklingen som idag sker hos sverige unga entreprenörer. Vi hoppas att du uppskattar våra artiklar lika mycket som vi tycker om att skriva dem till dig. Om du har några frågor eller kommentarer, tveka inte att kontakta oss.

En grupp passionerade ungdomar.

Vi som står bakom Revenuir är en grupp passionerade ungdomar som drivs av att göra nytta för andra. 

Vision

Revenuir är dedikerade till att förenkla inlärningen för unga passionerade entreprenörer på ett så effektivt sätt som möjligt. Vårt mål är att tända din entreprenörsanda inom dig, för att göra dina drömmar till verklighet. På vår hemsida hittar du en omfattande källa till kunskap, erfarenhet, och inspiration.

Entreprenörer står alla inför liknande utmaningar – genom Revenuir kan du ta del av andra entreprenörers erfarenheter och kunskap.

Bli medlem!Få exklusivt innehåll direkt i din inkorg

Bli medlem hos oss på Revenuir för att ta del av exklusivt innehåll, var först med att veta om vi publicerar något nytt eller annat spännande information!

Revenuir logo gif